Svenska Skolanin sisäilmatutkimus- ja raportit

Pyynnön vastaanottaja:
Siuntio
Käytetty laki:
Julkisuuslaki
Tämän tietopyynnön tila:
Tietopyyntö onnistui
Pyynnön yhteenveto

Hei,

Voitteko julkaista Sjundeå Svenska Skolania koskevat sisäilmatutkimusten loppuraportit?

T. Kuntalainen


Viestit tässä tietopyynnössä

Lähettäjä << Nimi ei julkinen >>
Otsikko Svenska Skolanin sisäilmatutkimus- ja raportit [#477]
Päivämäärä 9. lokakuuta 2017 kello 9.32
Vastaanottaja Siuntio
Tila Odotetaan vastausta

Hyvä vastaanottaja, Tämä on julkisuuslakiin (http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990621) perustuva tietopyyntö. Sähköposti on lähetetty http://tietopyynto.fi-sivustolta. Tähän sähköpostiin vastaamalla lähetät vastauksen tietopyyntöön.
Hei, Voitteko julkaista Sjundeå Svenska Skolania koskevat sisäilmatutkimusten loppuraportit? T. Kuntalainen
[Näytä koko teksti] Ystävällisin terveisin, << Nimi ei julkinen >>
  1. 4 kuukautta, 1 viikkoitten9. lokakuuta 2017 kello 11.08: Käyttäjä << Nimi ei julkinen >> lähetti viestin viranomaiselle Siuntio.
Lähettäjä Markus Moisio <> – Siuntio
Otsikko
Päivämäärä 23. lokakuuta 2017
Tila Tietopyyntö ratkaistu

Hei << Nimi poistettu >> , Pahoittelen etten ole huomannut viestiäsi, -Piti oikein tarkistaa että löytyykö se viestien tulvasta ja löytyihän se Olemme informoineet henkilökuntaa ja lasten vanhemmille on suunniteltu ns. yleisötilaisuus 31.10 jolloin FCG:n Harri Nymanilla on mahdollisuus tulla paikan päälle kertomaan raportista ja tuloksista. Olet tervetullut tekniselle tutustumaan kyseiseen raporttiin. Raportti "avataan ns. julkiseksi" kyseisen tiedotustilaisuuden yhteydessä - jälkeen. Mielestäni ei ole hyvän tavan mukaista julkaista raporttia ennen kuin henkilökunta ja henkilöt joita raportti koskee läheisesti saavat siitä ensikäden tiedon asiantuntijoilta Mutta kuten edellä kerroin olet tervetullut käymään teknisellä ja tutustumaan raporttiin terv Markus Ystävällisin Terveisin / Med Vänlig Hälsning Markus Moisio Siuntion kunta / Sjundeå kommun Tekninen johtaja / Teknisk direktör Siuntiontie 504 / Sjundeåvägen 504 puh. /tel. 044 - 3861099 <<sähköpostiosoite>>
Lähettäjä << Nimi ei julkinen >>
Otsikko Re: Svenska Skolanin sisäilmatutkimus- ja raportit [#477]
Päivämäärä 23. lokakuuta 2017 kello 8.39
Vastaanottaja Siuntio

Hyvä vastaanottaja, Pyysin kaksi viikkoa sitten tietopyynnön kautta Sjundeå svenska skolanin sisäilmaraportin julkaisemista. Valitettavasti en ole saanut vastausta asiaan. Kuten tietopyynnössä mainitaan, tulee kunnan antaa vastaus kahden viikon kuluessa. Mikäli tietopyyntöön ei anneta vastausta eikä raporttia haluta julkaista, tulee lan mukaan asiasta antaa valituskelpoinen päätös miksi tietoja ei julkaista. En ole saanut valituskelpoista syytä ja päätöstä. Voitteko ystävällisesti noudattaa lain määräämää ohjeistusta, ja julkaista raportin ja vastata viestiin? ... Ystävällisin terveisin << Nimi poistettu >> << Nimi poistettu >> Pyynnön numero: 477 Vastaus: <<sähköpostiosoite>> Postiosoite: << Nimi poistettu >> << Nimi poistettu >>
-- Huomautus: Tämä sähköposti on lähetetty Tietopyyntö-portaalista. Vastaukset saatetaan julkaista automaattisesti. If large files are requested, you can upload them at: http://tietopyynto.fi/r/477/up/cea62c...
  1. 3 kuukautta, 4 viikkoaitten23. lokakuuta 2017 kello 8.40: Käyttäjä << Nimi ei julkinen >> lähetti viestin viranomaiselle Siuntio.
  2. 3 kuukautta, 4 viikkoaitten23. lokakuuta 2017 kello 22.27: Käyttäjä << Nimi ei julkinen >> lisäsi vastauksen, joka oli vastaanotettu paperipostilla.
  3. 3 kuukautta, 4 viikkoaitten23. lokakuuta 2017 kello 22.28: Käyttäjä << Nimi ei julkinen >> asetti tilaksi 'Tietopyyntö onnistui'.