Metsänkäyttöilmoitus

Request to:
Suomen metsäkeskus
Law used:
Julkisuuslaki
Status of this request:
Request Successful
Summary of Request
Hei haluaisin saada tämän kyseisen metsänkäyttöilmoituksen julkiset tiedot sähköpostiin. Tämän metsänkäyttöilmoituksen tekninen tunnus on 1-2020-13035 niin onko mahdollista saada tämän kyseisen metsänkäyttöilmoituksen julkiset tiedot sähköpostiin?

Messages in this request

From
<< Name Not Public >>
Subject
Metsänkäyttöilmoitus [#946]
Date
May 1, 2020, 4:03 p.m.
To
Suomen metsäkeskus
Status
Awaiting response

Hyvä vastaanottaja, Tämä on julkisuuslakiin (http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990621) perustuva tietopyyntö. Sähköposti on lähetetty http://tietopyynto.fi-sivustolta. Tähän sähköpostiin vastaamalla lähetät vastauksen tietopyyntöön.
Hei haluaisin saada tämän kyseisen metsänkäyttöilmoituksen julkiset tiedot sähköpostiin. Tämän metsänkäyttöilmoituksen tekninen tunnus on 1-2020-13035 niin onko mahdollista saada tämän kyseisen metsänkäyttöilmoituksen julkiset tiedot sähköpostiin?
Pyydän toimittamaan aineiston jäljennöksen viivytyksettä sähköisessä muodossa liitetiedostona vastauksena tähän viestiin. Tietoaineistot avoimena rakenteellisena datana, eli .xls-, .csv-, .sql-, tai muussa rakenteellisessa muodossa. Dokumentit pyydän uudelleenkäytettävässä muodossa, kuten .doc, odf-, .ppt tai pdf/a-muodossa. Olisi toivottavaa että aineisto olisi julkisuuslain 20 § mukaan vastedes saatavilla organisaationne web-sivulla. Pyydän toimittamaan tiedot julkl 16 § mukaisesti pyydetyllä tavalla pyydetyssä muodossa tai perustelemaan sähköpostitse viivytyksettä mikäli on syy toimittaa toisella tavalla. Huomioittehan että myös käsitelyyn liittyvien virkamiesten nimet on julkisia, "Virkamiehen on esiinnyttävä omalla nimellään." (EOA 686/4/09) Huomioittehan että julkl. 34§ mukaan asiakirjan antamisesta ei peritä maksua, kun julkinen sähköisesti talletettu asiakirja lähetetään tiedon pyytäjälle sähköpostitse. Pyydän toimittamaan tiedot viivytyksettä julkl. 14.4§ mukaisesti, enintään 2 viikon määräajan kuluessa, tai perustelemaan ensi tilassa mikäli tietojen toimittamiseen tarvitaan pidempi kuukauden toimitusaika. Mikäli pyyntöä ei voida täyttää, pyydän 14.4§ mukaisessa 2 viikon määräajan kuluessa valituskelpoisen päätöksen. Pyydän viivytyksettä kuittaamaan viestin vastaanotetuksi ja kertomaan asian diaarinumeron. Ystävällisin terveisin, << Nimi poistettu >> << Nimi poistettu >> <<sähköpostiosoite>> Postiosoite: << Nimi poistettu >> << Nimi poistettu >> << Osoite poistettu >> -- Huomautus: Tämä sähköposti on lähetetty Tietopyyntö-portaalista. Vastaukset saatetaan julkaista automaattisesti.
Kind Regards, << Name Not Public >>
  1. 3 years, 11 months agoMay 1, 2020, 4:03 p.m.: << Name Not Public >> sent a message to Suomen metsäkeskus.
  2. 3 years, 11 months agoMay 16, 2020, 3 a.m.: This request became overdue
From
=?utf-8?q?Syrj=C3=A4l=C3=A4_Pertti?= <pertti.syrjala@metsakeskus.fi> – Suomen metsäkeskus
Subject
1850_0800_2020 Metsänkäyttöilmoitus 1-2020-1303,5 << Nimi poistettu >> << Nimi poistettu >>
Date
Aug. 11, 2020, 9:02 a.m.
Status
Request resolved
Attachments

Hei, liitteenä pyytämänne metsänkäyttöilmoituksen tiedot. Tietopyynnössä mainitsemanne aineisto on vapaasti katseltavissa tai ladattavissa Avoimen metsätiedon palvelussa https://www.metsaan.fi/yleistietoa-av... terveisin Pertti Syrjälä tietopalvelujen päällikkö puh. | tfn 050 478 4665 <<sähköpostiosoite>> Suomen metsäkeskus - Finlands skogscentral PL 40, Aleksanterinkatu 18 A, 15111 Lahti www.metsäkeskus.fi   Metsään.fi - MinSkog.fi Suunnittele, asioi, löydä töille tekijä, tarjoa palveluita. Planera, hantera ärenden, hitta de som utför arbeten, erbjud tjänster. ----Alkuperäinen viesti---- Lähettäjä: < <nimi ja sähköpostiosoite> > Lähetetty: 1.5.2020 16:03:43 Kenelle: < <nimi ja sähköpostiosoite> > Otsikko: Metsänkäyttöilmoitus [#946] Hyvä vastaanottaja, Tämä on julkisuuslakiin (http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa...) perustuva tietopyyntö. Sähköposti on lähetetty http://tietopyynto.fi-sivustolta. Tähän sähköpostiin vastaamalla lähetät vastauksen tietopyyntöön. Hei haluaisin saada tämän kyseisen metsänkäyttöilmoituksen julkiset tiedot sähköpostiin. Tämän metsänkäyttöilmoituksen tekninen tunnus on 1-2020-13035 niin onko mahdollista saada tämän kyseisen metsänkäyttöilmoituksen julkiset tiedot sähköpostiin? Pyydän toimittamaan aineiston jäljennöksen viivytyksettä sähköisessä muodossa liitetiedostona vastauksena tähän viestiin. Tietoaineistot avoimena rakenteellisena datana, eli .xls-, .csv-, .sql-, tai muussa rakenteellisessa muodossa. Dokumentit pyydän uudelleenkäytettävässä muodossa, kuten .doc, odf-, .ppt tai pdf/a-muodossa. Olisi toivottavaa että aineisto olisi julkisuuslain 20 § mukaan vastedes saatavilla organisaationne web-sivulla. Pyydän toimittamaan tiedot julkl 16 § mukaisesti pyydetyllä tavalla pyydetyssä muodossa tai perustelemaan sähköpostitse viivytyksettä mikäli on syy toimittaa toisella tavalla. Huomioittehan että myös käsitelyyn liittyvien virkamiesten nimet on julkisia, "Virkamiehen on esiinnyttävä omalla nimellään." (EOA 686/4/09) Huomioittehan että julkl. 34§ mukaan asiakirjan antamisesta ei peritä maksua, kun julkinen sähköisesti talletettu asiakirja lähetetään tiedon pyytäjälle sähköpostitse. Pyydän toimittamaan tiedot viivytyksettä julkl. 14.4§ mukaisesti, enintään 2 viikon määräajan kuluessa, tai perustelemaan ensi tilassa mikäli tietojen toimittamiseen tarvitaan pidempi kuukauden toimitusaika. Mikäli pyyntöä ei voida täyttää, pyydän 14.4§ mukaisessa 2 viikon määräajan kuluessa valituskelpoisen päätöksen. Pyydän viivytyksettä kuittaamaan viestin vastaanotetuksi ja kertomaan asian diaarinumeron. Ystävällisin terveisin, << Nimi poistettu >> << Nimi poistettu >> <<sähköpostiosoite>> Postiosoite: << Nimi poistettu >> << Nimi poistettu >> << Osoite poistettu >>
  1. 3 years, 8 months agoAug. 11, 2020, 9:03 a.m.: Received an email from Suomen metsäkeskus.
  2. 3 years, 3 months agoJan. 2, 2021, 9:33 a.m.: << Name Not Public >> set status to 'Tietopyyntö onnistui'.