Iitin kunnan hallintosääntö

Request to:
Iitti
Law used:
Julkisuuslaki
Status of this request:
Request Successful
Summary of Request
Toivoisin saada Iitin kunnan hallintosäännön.

Messages in this request

From
Jari Lehtonen
Subject
Iitin kunnan hallintosääntö [#1123]
Date
Nov. 26, 2020, 12:11 p.m.
To
Iitti
Status
Awaiting response

Hyvä vastaanottaja, Tämä on julkisuuslakiin (http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990621) perustuva tietopyyntö. Sähköposti on lähetetty http://tietopyynto.fi-sivustolta. Tähän sähköpostiin vastaamalla lähetät vastauksen tietopyyntöön.
Toivoisin saada Iitin kunnan hallintosäännön.
Pyydän toimittamaan aineiston jäljennöksen viivytyksettä sähköisessä muodossa liitetiedostona vastauksena tähän viestiin. Tietoaineistot avoimena rakenteellisena datana, eli .xls-, .csv-, .sql-, tai muussa rakenteellisessa muodossa. Dokumentit pyydän uudelleenkäytettävässä muodossa, kuten .doc, odf-, .ppt tai pdf/a-muodossa. Olisi toivottavaa että aineisto olisi julkisuuslain 20 § mukaan vastedes saatavilla organisaationne web-sivulla. Pyydän toimittamaan tiedot julkl 16 § mukaisesti pyydetyllä tavalla pyydetyssä muodossa tai perustelemaan sähköpostitse viivytyksettä mikäli on syy toimittaa toisella tavalla. Huomioittehan että myös käsitelyyn liittyvien virkamiesten nimet on julkisia, "Virkamiehen on esiinnyttävä omalla nimellään." (EOA 686/4/09) Huomioittehan että julkl. 34§ mukaan asiakirjan antamisesta ei peritä maksua, kun julkinen sähköisesti talletettu asiakirja lähetetään tiedon pyytäjälle sähköpostitse. Pyydän toimittamaan tiedot viivytyksettä julkl. 14.4§ mukaisesti, enintään 2 viikon määräajan kuluessa, tai perustelemaan ensi tilassa mikäli tietojen toimittamiseen tarvitaan pidempi kuukauden toimitusaika. Mikäli pyyntöä ei voida täyttää, pyydän 14.4§ mukaisessa 2 viikon määräajan kuluessa valituskelpoisen päätöksen. Pyydän viivytyksettä kuittaamaan viestin vastaanotetuksi ja kertomaan asian diaarinumeron. Ystävällisin terveisin, Jari Lehtonen <<sähköpostiosoite>> Postiosoite: Jari Lehtonen << Osoite poistettu >> << Osoite poistettu >> -- Huomautus: Tämä sähköposti on lähetetty Tietopyyntö-portaalista. Vastaukset saatetaan julkaista automaattisesti.
Kind Regards, Jari Lehtonen
From
Kirjaamo <kirjaamo.iitinkunta@iitti.fi> – Iitti
Subject
Automaattinen vastaus: Iitin kunnan hallintosääntö [#1123]
Date
Nov. 26, 2020, 12:12 p.m.
Status
Request resolved

Iitin kunnan kirjaamo on vastaanottanut viestinne.
  1. 2 years, 2 months agoNov. 26, 2020, 12:12 p.m.: Jari Lehtonen sent a message to Iitti.
  2. 2 years, 2 months agoNov. 26, 2020, 12:13 p.m.: Received an email from Iitti.
From
Heli Janhunen <heli.janhunen@iitti.fi> – Iitti
Subject
VL: Iitin kunnan hallintosääntö [#1123]
Date
Nov. 26, 2020, 1:34 p.m.
Attachments

Hei, Iitin kunnan hallintosääntö on ja on ollut luettavissa kunnan nettisivuilta osoitteesta https://www.iitti.fi/library/files/5f... Asiakirjat löytyvät kunnan sivuilta helpoimmin hakuruudun kautta, joka löytyy esimerkiksi www.iitti.fi<http://www.iitti.fi> -sivulta oikeasta yläkulmasta. Liitän kuitenkin myös pdf versiona pyytämänne asiakirja. Ystävällisin terveisin Heli Janhunen Palvelusihteeri Iitin kunta PL 32, 47401 Kausala Puh. 040 4833 774 <<sähköpostiosoite>> ja sähköpostiosoite>> ________________________________ Lähettäjä: Kirjaamo <<nimi ja sähköpostiosoite> > Lähetetty: torstai 26. marraskuuta 2020 13.14 Vastaanottaja: Jarkko Salonen < <nimi ja sähköpostiosoite> >; Heli Janhunen < <nimi ja sähköpostiosoite> > Aihe: VL: Iitin kunnan hallintosääntö [#1123] Terveisin Iitin kunta Kirjaamo PL 32, 47401 Kausala <<sähköpostiosoite>> puhelin 02061 59600 telekopio 02061 59617 ________________________________ Lähettäjä: Jari Lehtonen < <nimi ja sähköpostiosoite> > Lähetetty: torstai 26. marraskuuta 2020 12.11 Vastaanottaja: Kirjaamo < <nimi ja sähköpostiosoite> > Aihe: Iitin kunnan hallintosääntö [#1123] Hyvä vastaanottaja, Tämä on julkisuuslakiin (http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa...) perustuva tietopyyntö. Sähköposti on lähetetty http://tietopyynto.fi-sivustolta. Tähän sähköpostiin vastaamalla lähetät vastauksen tietopyyntöön. Toivoisin saada Iitin kunnan hallintosäännön. Pyydän toimittamaan aineiston jäljennöksen viivytyksettä sähköisessä muodossa liitetiedostona vastauksena tähän viestiin. Tietoaineistot avoimena rakenteellisena datana, eli .xls-, .csv-, .sql-, tai muussa rakenteellisessa muodossa. Dokumentit pyydän uudelleenkäytettävässä muodossa, kuten .doc, odf-, .ppt tai pdf/a-muodossa. Olisi toivottavaa että aineisto olisi julkisuuslain 20 § mukaan vastedes saatavilla organisaationne web-sivulla. Pyydän toimittamaan tiedot julkl 16 § mukaisesti pyydetyllä tavalla pyydetyssä muodossa tai perustelemaan sähköpostitse viivytyksettä mikäli on syy toimittaa toisella tavalla. Huomioittehan että myös käsitelyyn liittyvien virkamiesten nimet on julkisia, "Virkamiehen on esiinnyttävä omalla nimellään." (EOA 686/4/09) Huomioittehan että julkl. 34§ mukaan asiakirjan antamisesta ei peritä maksua, kun julkinen sähköisesti talletettu asiakirja lähetetään tiedon pyytäjälle sähköpostitse. Pyydän toimittamaan tiedot viivytyksettä julkl. 14.4§ mukaisesti, enintään 2 viikon määräajan kuluessa, tai perustelemaan ensi tilassa mikäli tietojen toimittamiseen tarvitaan pidempi kuukauden toimitusaika. Mikäli pyyntöä ei voida täyttää, pyydän 14.4§ mukaisessa 2 viikon määräajan kuluessa valituskelpoisen päätöksen. Pyydän viivytyksettä kuittaamaan viestin vastaanotetuksi ja kertomaan asian diaarinumeron. Ystävällisin terveisin, Jari Lehtonen <<sähköpostiosoite>> Postiosoite: Jari Lehtonen << Osoite poistettu >> << Osoite poistettu >>
  1. 2 years, 2 months agoNov. 26, 2020, 1:35 p.m.: Received an email from Iitti.
  2. 2 years, 1 month agoDec. 5, 2020, 9:38 a.m.: Jari Lehtonen set status to 'Tietopyyntö onnistui'.