Älä löi - en ole hurrit

Request to:
Yleisradio Oy YLE
Law used:
Julkisuuslaki
Status of this request:
Request refused
Refusal Reason
n/a
Summary of Request
Pyytäisin saada sähköisenä jäljennöksenä yleisradion diaareista tai vastaavista dokumenttien otsikkotiedoista otteet, joista näkisin otsikkotasolla kaikki dokumentit liittyen Yle X3M -kanavan "Älä löi - en ole hurrit" -kampanjaan.

Messages in this request

From
<< Name Not Public >>
Subject
Älä löi - en ole hurrit [#129]
Date
Nov. 15, 2014, 3:34 a.m.
To
Yleisradio Oy YLE
Status
Awaiting response

Hyvä vastaanottaja, Tämä on julkisuuslakiin (http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990621) perustuva tietopyyntö. Sähköposti on lähetetty http://tietopyynto.fi-sivustolta. Tähän sähköpostiin vastaamalla lähetät vastauksen tietopyyntöön.
Pyytäisin saada sähköisenä jäljennöksenä yleisradion diaareista tai vastaavista dokumenttien otsikkotiedoista otteet, joista näkisin otsikkotasolla kaikki dokumentit liittyen Yle X3M -kanavan "Älä löi - en ole hurrit" -kampanjaan.
Ystävällisin terveisin, << Nimi poistettu >> <<sähköpostiosoite>> Postiosoite: << Nimi poistettu >> << Osoite poistettu >> -- Huomautus: Tämä sähköposti on lähetetty Tietopyyntö -portaalista. Vastaukset saatetaan julkaista automaattisesti.
Kind Regards, << Name Not Public >>
  1. 9 years, 8 months agoNov. 15, 2014, 3:34 a.m.: << Name Not Public >> sent a message to Yleisradio Oy YLE.
  2. 9 years, 7 months agoDec. 16, 2014, midnight: This request became overdue
From
<< Name Not Public >>
Subject
Re: Älä löi - en ole hurrit [#129]
Date
Dec. 22, 2014, 4:31 p.m.
To
Yleisradio Oy YLE

Hyvä vastaanottaja, Tietopyyntööni "Älä löi - en ole hurrit" (15.11.2014, #129) ei vastattu lain määrittelemässä ajassa ja se on nyt 8 päivää myöhässä. Olkaa hyvä ja kertokaa minulle tietopyyntöni tilasta niin nopeasti kuin mahdollista. Ystävällisin terveisin, << Nimi poistettu >> Pyynnön numero: 129 Vastaus: <<sähköpostiosoite>> Postiosoite: << Nimi poistettu >> << Osoite poistettu >>
  1. 9 years, 6 months agoDec. 22, 2014, 4:31 p.m.: << Name Not Public >> sent a message to Yleisradio Oy YLE.
From
Yleinfo Yleisradio <yleinfo@yle.fi> – Yleisradio Oy YLE
Subject
Re: Älä löi - en ole hurrit [#129]
Date
Dec. 23, 2014, 12:06 p.m.
Status
Request resolved

Hei, kiitos viestistänne. Yle ei ole julkisuuslain piirissä. Yle kertoo toiminnastaan eduskunnalle ja Viestintävirastolle antamissaan kertomuksissa sekä vuosikertomuksessa ja vastuuraportissa, joihin voi tutustua osoitteessa http://yle.fi/yleisradio/vuosikertomu.... Terveisin Kaisa Hilden Viestintä Yle 15. marraskuuta 2014 3.34 << Nimi poistettu >> <<nimi ja sähköposti> > kirjoitti: > Hyvä vastaanottaja, > > Tämä on julkisuuslakiin ( > http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa...) perustuva > tietopyyntö. Sähköposti on lähetetty http://tietopyynto.fi-sivustolta. > Tähän sähköpostiin vastaamalla lähetät vastauksen tietopyyntöön. > > > > > Pyytäisin saada sähköisenä jäljennöksenä yleisradion diaareista tai > vastaavista dokumenttien otsikkotiedoista otteet, joista näkisin > otsikkotasolla kaikki dokumentit liittyen Yle X3M -kanavan "Älä löi - en > ole hurrit" -kampanjaan. > > Ystävällisin terveisin, > > << Nimi poistettu >> > <<sähköpostiosoite>> > > Postiosoite: > << Nimi poistettu >> > << Osoite poistettu >> > > -- > Huomautus: Tämä sähköposti on lähetetty Tietopyyntö -portaalista. > Vastaukset saatetaan julkaista automaattisesti. > > >
  1. 9 years, 6 months agoDec. 23, 2014, 12:07 p.m.: Received an email from Yleisradio Oy YLE.
  2. 9 years, 6 months agoDec. 23, 2014, 12:25 p.m.: Yleisradio Oy YLE refused to provide information on the grounds of n/a.